Verhuur

 

 

 

 

Voor de verhuur van bemande grondverzetmachines en ander werkmateriaal hebben we verschillende machines tot onze beschikking. Onze rups- en mobiele kranen bijvoorbeeld, variëren van 1 tot 23 ton. Alle machines zijn gekeurd en standaard voorzien van brede bak, dieplepel en palletvorken. Op verzoek kunnen de volgende uitrustingsstukken worden meegenomen: knijperbak, vleugelbak, baggerbak, verlenggiek, sloop-/sorteergrijper, vacuuminstallatie, een stenenklem of laser. Enkele kranen zijn uitgevoerd met een draai-kantelstuk, een overdrukcabine en GPS machinebesturing.

Verhuur van grondverzetmachines

Voor de verhuur van bemande grondverzetmachines en ander werkmateriaal hebben we verschillende machines tot onze beschikking.

Shovel huren?

De shovels die wij gebruiken zijn standaard uitgerust met een dichte bak, riek bak en palletvorken. Een midi- en mini shovel kan voor verschillende werkzaamheden worden ingezet.

Transport

Onze machines vervoeren we zelf met tractoren en diepladers of met een vrachtwagencombinatie.

Vragen of direct huren?

Ook de verhuur van stalen en kunststof rijplaten behoort tot de mogelijkheden. De shovels die wij gebruiken zijn standaard uitgerust met een dichte bak, riek bak en palletvorken. Een midi- en mini shovel kan voor verschillende werkzaamheden worden ingezet. Voor werkzaamheden in het grondverzet maken we gebruik van trekkers met verschillende werktuigen. Voor het transport van grond, zand, grind en puin hebben we trekkers met twee-assige kippers beschikbaar. De inhoud van de bakken varieert van 1 tot 12 m3. De kippers zijn standaard uitgevoerd met afdekluiken.

Op verzoek kunnen de volgende uitrustingsstukken worden meegenomen: knijperbak, vleugelbak, baggerbak, verlenggiek, sloop-/sorteergrijper, vacuuminstallatie, een stenenklem of laser.

De volgende werktuigen kunnen in combinatie met een tractor worden  ingezet; een waterwagen, rolbezems, kilverbak, frezen, stobbenfrees, klepelmaaier, Bredal schotelstrooier en zaaimachines.

Voor het transport van grond, zand, grind en puin hebben we trekkers met twee-assige kippers beschikbaar.

De volgende werktuigen kunnen in combinatie met een tractor worden  ingezet; een waterwagen, rolbezems, kilverbak, frezen, stobbenfrees, klepelmaaier, Bredal schotelstrooier en zaaimachines. Onze machines vervoeren we zelf met tractoren en diepladers of met een vrachtwagencombinatie. De vrachtwagen met autolaadkraan is uitgerust met diverse containerbakken.

Loon- en Verhuurbedrijf W.J. van Vliet BV

Portengen 57
3628 EC Kockengen

T: +31-346-241459

M: +31-6-51984823

E: info@wjvanvliet.nl

Vind ons ook op: